Om Seditio

Seditio er et nyskabende spejderløb, afholdt for unge adventurespejdere af unge adventurespejdere. Vi sætter fokus på en interaktiv historieramme med stof til eftertanke, hvor I som deltagere har indflydelse og ikke engang løbsledelsen kender udfaldet på forhånd. Undervejs vil I blive stillet for dilemmaer, hvor jeres valg er med til at ændre løbets historie og danne ramme for det kommende års løb. Som deltager på Seditio bliver I udfordret både personligt og som patrulje. Vi tænker adventurespejd på en ny måde, så vær beredt på anderledes kort og rutebeskrivelser samt poster, der udfordrer jer både psykisk og fysisk.


Adventurespejdliga

​Seditio er en del af Adventurespejdligaen. Dette betyder, at patruljer, der er tilmeldt Ligaen, kan optjene point ved deltagelse på Seditio - så fremt de tilmelder sig med deres LigaID.


Målgruppe

​Seditio er et adventurespejdløb for unge i alderen 13-17 år, der er vilde med eventyr og har mod på mere. Seditio er en den af Adventurespejdligaen, og løbet er primært for let øvede adventurespejdere, der har deltaget på løb før, da der vil være lange distancer, krævende udfordringer og kun få timers søvn (dette er dog ikke et krav.) Vi anbefaler, at I øver på navigation hjemmefra, da de kort vi bruger til løbet kan være af høj sværhedsgrad. Spejdere fra alle korps kan deltage.


Praktisk Infomation

  • Løbet strækker sig over en hel weekend (fredag-søndag).
  • Overnatning foregår både inde og ude.
  • Distancen er 40-50 km med egen oppakning.
  • Der vil være både foropgave og gennemgående opgave.
  • I skal selv sørge for mad fra løbets start til og med lørdag aften.


Tilmedling, pris og afbud

​Tilmelding og betaling foregår via vores online betalingssystem. Prisen er 200 kroner pr. deltager. Betalingen bliver ikke refunderet ved afbud.


Adventure Gruppen

​Team Seditio er en del af Adventure Gruppen, og vores løb er et af gruppens mange projekter.


Læs mere om Adventure Gruppen


Teaser billed 1 Teaser billed 2 Teaser billed 3 Teaser billed 4 Teaser billed 6