Der findes mange spændende rejsemål i Europa, så hvis du drømmer om at komme på ferie og væk fra Danmark, så behøver du altså ikke at forlade EU’s grænser. Derfor har vi lavet denne artikel, som kommer til at fortælle om nogle af de mange fantastiske steder der er i Europa.

 

  1. Zakynthos, Grækenland

 

Zakynthos er et helt unikt sted i Grækenland, som man bare bør besøge. Man går ihvertfald ikke skuffet derfra. Zakynthos er en af Grækenlands største øer ved vestkysten af Hellas. Omgivelserne her ligner noget der er taget ud af et eventyr.

 

  1. Lagos, Portugal

 

Lidt ligesom Zakynthos er Lagos i Portugal også et helt utroligt sted. Lagos ligger på den vilde Algarvekyst i Portugal og byder på en masse flotte seværdigheder og er derudover også helt perfekt, hvis du elsker vandsport. Lagos byder nemlig på mange sjove aktiviteter i vandet.

 

  1. Pamukkale, Tyrkiet

 

Hvis du elsker blåt havvand og hvide sandstrande, så er Pamukkale i Tyrkiet også lige noget for dig. Det er et helt unikt sted, som både byder på en vild oplevelse om sommeren og om vinteren.

 

  1. Cassis, Frankrig

 

Hvis du gerne vil til Frankrig, men gerne vil opleve noget andet end de typiske turistattraktioner, så er Cassis i Frankrig det helt perfekte sted for dig. Ikke nok med at Cassis er helt utroligt smukt, så byder det også på en masse fantastiske seværdigheder og et charmerende byliv, hvor bygningerne er malet utroligt flotte og arkitekturen er enestående. Ligesom i Roskilde, hvor de dygtige Maler Roskilde har skabt en hyggelig stemning.

 

  1. Jökulsárlón, Island

 

I en modsætning til de hvide strande og lyse farver fra de ovenstående steder kan du også besøge dette helt ekstraordinære sted i Island. Her er det ikke det varm vejr og hvid sandstrande der tiltrækker, men de store hvide isblokke og unikke sorte sandstrande. Her kan du opleve noget, som du udelukkende kan opleve på Island.

 

  1. Santorini, Grækenland

 

Santorini er muligvis den smukkeste ø i Grækenland. Her har du mulighed for at se en masse smuk natur, samt den helt utrolige by Oia, som du garanteret har set billeder af før.

 

  1. Dubrovnik, Kroatien

 

Sidst men ikke mindst, så er der Dubrovnik, som er en hyggelig og charmerende by i Kroatien, hvor du kan overnatte i fascinerede bygninger og se smukke seværdigheder uanset hvor du befinder dig.Find de bedste naturrejser med Check Point Travel.

.