Vil du være festens absolut midtpunkt en hel sommer? Lever du efter mottoet ”vi skal ikke hjem, vi skal videre”? Er du udadvendt og trives mange forskellige typer af mennesker? Så er jobbet som ungdomsguide din helt rette hylde og dit kommende drømmejob. At arbejde som ungdomsguide er bare et sommerjob – det vil være de vildeste og mest udfordrende måneder i dit liv. Hver dag skaber du fantastiske ferieminder for unge mennesker i alderen 18-25 år, som rejser på deres livs ferie for at feste og skabe nye venskaber. Som deres guide arrangerer du eventprogrammet, gennemfører uforglemmelige aftener, bringer gæsterne sammen, og er deres tryghed på hele ferien. Du leverer fantastiske oplevelser og samtidig den største selv. 

 

Utopia Guideskole – din guideuddannelse

Utopia Guideskole er en 5 ugers guideuddannelse på Mallorca eller i Val Thorens. De første 4 uger udgør grundforløbet, hvor du lærer alle kundskaber indenfor retorik, service, salg og viden i rejsebranchen for at blive en fantastisk guide. Den sidste uge på uddannelsen kan du vælge det skræddersyede specialmodul Ungdomsguiden, der giver en dybdegående forståelse og uddannelse i det krævende job som ungdomsguide. Læs mere om, hvad du kan med guideuddannelsen og jobbet som ungdomsguide! 

 

Arbejdsopgaver som Ungdomsguide

Ungdomsguider kaldes ”rejsebranchens elitesoldater”, da det er det mest krævende guidejob. De unge gæster er der for at feste hele ugen – så som ungdomsguide giver man den gas HELE sommeren og hver uge skal toppe den sidste. 

Vi kan dele ungdomsguidens arbejdsopgaver op i 2 dele, som man som ungdomsguide skal mestre. På den ene side er man festens midtpunkt og arrangør – dine arbejdsopgaver består af at planlægge og gennemføre events som pubcrawl, poolparty, skumfest, boatparty, kontakt til samarbejdspartnere, morgenvækning, sælge events til gæsterne og sørge for at alle kommer med og har ”the time of their life”. 

 

Den anden side er guideservicen og gæsternes tryghed, som indebærer arbejdsopgaver som at holde infomøder, hente gæsterne i lufthavnen og være deres hjælp og tryghed i krisesituationer. 

En ungdomsguide er en alsidig person, der formår at jonglere med mange opgaver og sprede godt humør blandt både gæster og kollegaer. 

 

Specialmodul ”Ungdomsguiden”

Utopia Guideskole er kendt for at uddanne professionelle guider til forskellige specialområder, herunder “Ungdomsguiden”. Specialmodulet Ungdomsguide fokuserer på at give dig kompetencer indenfor eventplanlægning, salg, kommunikation med alle personlighedsprofiler og sikkerhed på destinationen. 

 

På specialmodulet vil du blandt andet gennemgå emner som: 

  • Præsentationsteknik mod unge
  • Eventplanlægning af fester og events
  • Salg til unge og personlighedsprofiler
  • Kontakt med partnere
  • Ungdomstransfer- og velkomstmøde
  • Løsning af konflikter og kriser på ungdomsdestinationer
  • Sikkerhed ved ungdomsrejser

 

På specialmodulet vil du blive undervist af erfarne instruktører fra rejseselskaberne Danske Ungdomsferier (DUF) og Uptours. De ansætter direkte fra guideskolen og specialmodulet ved guideskolens afslutning. De er Danmarks eneste udbydere af ungdomsferier og ansætter kun deres guider fra Utopia Guideskole.

 

Jobmuligheder som Ungdomsguide

Utopia Guideskole åbner dørene for jobmuligheder som ungdomsguide gennem et eksklusivt samarbejde med DUF & Uptours. Disse selskaber søger ungdomsguider til deres feriemål, herunder Sunny Beach i Bulgarien, Magaluf på Mallorca og Ayia Napa på Cypern. 

 

Jobmuligheder som Ungdoms-skiguide

Uddannelsen åbner også døre til job som ungdoms-skiguide hos Totally, Summitweek eller Skivenue, hvor du tager ungdomsguidejobbet med ned i Alperne. Ungdomsguidejobbet overføres til afterski, picnic på pisten med DJ og koncerter under åben himmel. Du vil have muligheden for at arbejde som ungdoms-skiguide for universitets- og gymnasieklasser i uddannelsernes ferier. Skiselskabernes søger ungdoms-skiguider til deres skisportssteder, herunder f.eks. Tignes, Wagrain, Val Thorens, St. Anton, Canazei, Bad Gastein og mange flere.  

Som ungdoms-skiguide bor og arbejder du på destinationer som: 

 

Skiselskaberne ankommer også i slutningen af Utopia Guideskole, hvor de afvikler jobsamtaler, hvor man som elev kan søge et job som ungdoms-skiguide. 

 

Hvorfor skal man arbejde som Ungdomsguide?

At arbejde som guide, særligt som ungdomsguide er mere end bare et job – det er en uforudsigelig hverdag, hvor hver eneste dag er speciel og uforglemmelig. De intense uger og det hårde arbejde belønnes med de tætteste venskaber blandt gæster og kollegaer og minder for livet under sydens sol. 

 

Utopia Guideskole ruster dig med de nødvendige færdigheder og værktøjer til at lykkes i dette fantastiske job med unge mennesker. Træd ind i verden som Ungdomsguide og oplev et job, der giver livet fest og farver hver dag.