Har du godt gang i hjemmedyrkningen? Har du allerede købt og plantet dine frø, eller skal du lige have de sidste med? Heldigt for dig at vi har alt i skunk frø på Sensimilla. Hvis ikke du vil have den støre succes og vækst skal gå til spilde når du skal ud og rejse, så vil du gøre klogt i lige at give dine planter et ekstra tjek inden du tager afsted. For der er bestemt ingen der bliver galde ved at komme hjem og se, at dine planter i dine væksthuse ikke helt har kunne klare fraværet af din tilstedeværelse. Sørg for at dine planter har den rette gødning, at de bliver vandet som de skal og at der er det rette lys til dem døgnet rundt. Du kan se et stort udvalg af vækstlys på Homegrow hvis du tænker det er tid til at udskifte dine lamper eller skifte pærerne, så det i hvert tilfælde ikke er dem der svigter når du er på eventyr.

Spørg ikke naboen om hjælp til at vande dine hjemmedyrkede planter

Du behøver bestemt ikke at spørge naboen, eller nogle som helst andre for den sags skyld, om hjælp når du skal ud og rejse og du gerne vil sikre dig at dine planter har den rette mængde væske mens du er væk. Der er selvfølgelig ikke nogen tvivl om, at dine planter skal vandes mens du er på ferie for at kunne klare sig, men det er muligt at købe automatiske fugtighedsregulerende vandingssystemer til dit grotelt, så du slet ikke behøver at skulle spilde det en tanke. Således vil dine hjemmedyrkede planter helt fint kunne klare sig på denne front mens du er væk og du har ikke brug for at bede om godt vejr ved at banke på naboens dør.

Har dine planter hvad de skal bruge?

Hvis du gerne vil have det mest optimale ud af dine planter, så er det vigtigt at holde nøje opsyn med om de har hvad de skal bruge i forhold til temperaturer, væske og lys. Men også pH værdien og de næringsstoffer du tildeler skal være helt de rette, for at du får det maksimale udbytte. Det er svært at se på planterne præcist hvad de mangler og de er lidt svære at spørge til råds, så derfor kan du gøre klogt i at købe måleapparater der berettet om præcis hvad du eventuelt skal tilføre eller ændre.