I disse tider, hvor man ikke helt kan vide sig sikker på, hvornår man igen får mulighed for en rejse til udlandet, er det meget rart at vide, at man stadig har haven. Hvis man elsker naturen, sætter man højst sandsynligt også meget pris på at have, og derfor bør man også gøre lidt ekstra ud af den.

Så kan man lige så godt også vælge at give haven et strejf af ferie og sydens sol, så man faktisk ikke behøver at forlade matriklen, hvis man gerne vil opleve følelsen af at være på ferie. Læs med her, hvis du er interesseret i at vide, hvordan man gør haven til et ferieparadis.

Eksotiske planter og frugttræer

Hvis din have ikke skal virke som enhver anden dansk have, men derimod et ferieparadis, som får tankerne hen på sydens sol, skal man også vælge nogle andre planter, end dem man normalt ser i danske haver.

Man skal gå efter de eksotiske planter, og måske vælger frugttræer, som ikke lige er æbletræer eller pæretræer – for det er nemlig pæredansk. Find derimod nogle unikke planter og frugttræer, som få tankerne hen på noget andet, og som giver den helt perfekte stemning af at være på ferie i udlandet.

Besøg webshop her og find en masse andre spændende haveting og planter, som kan gøre dit helt eget ferieparadis endnu mere skønt og unikt.

En lækker terrasse – ligesom hvis man var på ferie

Hvis du vil skabe en autentisk følelse af at være på ferie i sydens sol, er terrassen et godt sted at gribe ind. For hvis man kigger på terrasser i eksempelvis Italien og Spanien, vil man tydeligt kunne se, at de adskiller sig meget fra en typisk dansk terrasse.

Der er ofte lidt mere knald på farverne, og så er selve murværket også meget anderledes – og mere eksotisk – da man jo netop forbinder det med at være på ferie i Europa. Så hvis du gerne vil have denne følelse af at være på ferie hele året rundt, er terrassen måske et ganske udmærket sted at starte.

Leave a Reply