For nogle er det en fast tradition at tage af sted med hele familien på skitur i vinterferien. Andre har aldrig rigtig prøvet det, og er som resultat deraf aldrig rigtig kommet afsted. Det er da også helt rigtigt, at det er noget man skal lære, og at det først rigtig bliver sjovt, når man kommer afsted for anden gang.  

Mange måder at gøre det på 

Derfor bør man nok også tænke sig om en ekstra gang, inden man uøvet tager på ski med små børn. Er børnene lidt større, kan det dog være en god og sjov ferieform for den aktive familie. Så kan i nemlig lære og udvikle jer sammen. Er du stadig lidt forbeholden, kan du læse mere om det at stå på ski på skihopper.dk. Der kan du læse om de mange forskellige typer skisport samt de mange steder, I kan tage af sted til. 

 

Hvis I vil tage af sted på ski, kan man nemlig både tage nordpå til vores skandinaviske naboer. Man kan dog også tage sydpå, hvor man kan få de helt store ture på alperne. Det er alt sammen op til jer, og hvad I har mest lyst til. Se evt. på ferierabatter.dk hvor man kan finde rabatter og tilbud på fede ferier. 

 

Leave a Reply