Det gælder for mange af os, at sommerferieplanerne er røget i vasken. Ferie i udlandet, festivaler og alle store arranger er aflyst. Vi må selv bruge fantasien, hvis der skal komme liv i sommerferien.

Det er selvfølgelig lidt af en udfordring, men der er mange gode, sjove og hyggelige oplevelser i din have.

En af dem kunne jo være et bassin i haven, der sparker lidt liv i haven i sommermånederne. Det er i hvert fald værd at overveje.

Mange muligheder derhjemme

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at sommerferien hjemme ikke var første valg. Men derfor behøver det slet ikke at være skidt.

Måske lider pengepungen ikke så meget skade, når der ikke skal bookes dyre sommerferieophold. Derfor kan der måske blive plads til nogle nye idéer i haven.

Du sidder helt sikkert allerede med nogle nye; det kunne være terrasseplaner, fodboldmål eller badebassin.

Badebassiner kan være med til at dulme behovet for svimming pools sydpå. Og så giver de liv i haven, der måske ikke være der før i lige så høj grad.

Som om det er et stort renoveringsprojekt, I skal i gang med, eller et sjovt nyindkøbt legetøj, må I selv bedømme. Det kan jo være, der er plads til begge. Så slipper I for børnene, mens der skal arbejdes.

Badebassinet giver liv i haven

Der er jo også en mulighed for at I gerne selv vil være med til at lege. I vil også gerne slappe i haven under solen med en drink i hånden. Hvorfor er det kun børnene, der skal have et badebassin?

Det er mindst lige så sjovt, hyggeligt og afslappende for jer, som det er for jeres børn. Derudover skaber det en masse liv i have. Hvem vil ikke gerne komme og få en tur i bassinet?

På en varm sommerdag har vi alle lyst til det. Det giver liv og hjælper meget på drømmene om pool i udlandet. Få hellere fat i et badebassin og få den fedeste sommer, fordi det er i din egen have.

Leave a Reply