Lad os få klarlagt hvordan du spilder tiden med planlægning

Vi har en tendens til at vi ikke ønsker at bruge rejsebureauerne til at hjælpe os. Vi foretrækker at gøre alt online! Vi vil bruge de sociale medier til at lede efter lækre billeder. Her skal vi enten finde den lækreste strand, den smukkeste udsigt eller det vildeste hotel. Dog kræver det enorm langtid at finde det rigtige – og af flere grunde. Vi får svært ved at bestemme os, når vi vælter rundt i billeder fra hele verden med lækre omgivelser. Dertil ved vi faktisk ikke om de lækre steder, kan matche alle vores ønsker til ferien. For hvad hvis vi både elsker at vandre i bjerge, spise god mad og slappe af på stranden? Men billedet af stranden er så tiltagende, at vi går all-in på det. Det viser sig dog at destinationen er en lille sandstrand hvor I intet kan foretage jer og skal leve af kokos – er det virkelig det man vil?

Dertil bør du heller ikke kun tænke på pris. Lad være med at lede efter billige flybilletter som eneste kriterie. Fair nok at du ikke bruger 10.000 kr. på en flybillet til Fransk Polynesien hvis dit rejsebudget er 11.000 kr. Men vær realistisk og find balancen mellem drømmerejsen og den ferie du har råd til!

 

Dette skal du i stedet for gøre når du skal planlægge.

Find rejsen på travelday med deres smarte rejsefinder. Her planlægger du rejsen på rekordtid og finder den oplagte rejsedestination. Ved at vælge dine ønsker til rejsen, dine krav til rejsen og lidt om hvem I er som rejsegruppe, så finder de den rejsedestination som matcher jer. Hermed kan man se de destinationer som passer til ens ønsker og dermed skaber de perfekte rammer for rejsen. Allerede her har i sparet dage eller uge på planlægningen af rejsen, da I hurtigt finder drømmedestinationen. Dermed kan I begynde at planlægge rejsen med at finde det rigtige rejsebureau, pakkerejser og udflugter. Dermed kan I nu planlægge rejsen på få minutter hvis I er effektive.

 

Bliv glad med at planlægge rejsen hurtigt

Der er mange fordele i, at få planlagt rejsen på rekordtid. Det skaber en vis glæde og afslapning op til ferien. I kan begynde at tælle ned, pakke tøj, finde ud af hvad I vil se og blære jer til vennerne. Dette i stedet for at stresse med at finde den rigtige rejse, købe flybilletter osv. i en allerede stresset hverdag. Vi garanterer jer, at finder I den rigtige rejse og måske drømmerejsen på rekordtid på travelday. Dermed hjælper de jer med at finde, planlægge, og arrangere hele rejsen gennem deres rejsesamarbejdspartnere og bureauer.

Leave a Reply