Så er det heldigvis ved at være rejsetid igen. Men når du skal planlægge din ferie, kan du ikke undgå at skulle tænke på corona. Men det behøver ikke at være mere omfattende eller besværligt end nødvendigt. Så længe du tager dine egne forholdsregler, og følger alle dem, der er i samfundet og blandt de lokale ved den destination, hvor du tager hen, er der ikke noget at være i tvivl om.

 

Faktisk kan nogle opleve, at rejsen er mere organiseret og ordenlig på grund af Corona. Der er nemlig meget, der har været nødt til at blive gentænkt, og det betyder fx, at man på hoteller, hvor man har mad inklusiv, vil opleve, at tag-selv-buffeten er erstattet med servering. Det er et eksempel på en forandring, som de fleste kan leve med – og som nogle måske endda synes bedre om.

 

På Danskerejseselskaber.dk kan du læse mange flere praktiske og nyttige informationer i forhold til at rejse.

 

Påvirker det rejsetiden?

 

Rejsetiden er en faktor, du skal tænke over, i forhold til Corona. Det kan både forsinke flowet i lufthavnen, når du skal gennem security eller anden kontrol. Køerne er længere, og processen kan tage lidt længere tid. Kom derfor i ekstra god tid.

 

Det kan også tage længere tid ved ankomst ved destinationen. Det hele er sat ned i fart, for at kunne kontrollere turister og mennesker. Nogle bliver fx valgt ud til stikprøver i lufthavnen. Der er oftest også ekstra ventetid ved ankomst til hotellet. Her er man nødt til at fordele sig i mindre hold – måske endda en familie ad gangen – for at mindske risikoen for smitte.

 

Det er derfor en god idé at væbne sig lidt med tålmodighed, men hvis man formår dette, bliver den mulige ekstra ventetid intet problem. Tag det med oprejst pande, og glæd dig i stedet over, at du faktisk har mulighed for at rejse.

 

Husk at have masker med

 

Husk altid at rejs med masker. Det er fx et krav ombord på flyvet, og her er der ikke mulighed for at få udleveret masker. I det meste af verden vil der undervejs også være krav om mennesker. Det kan fx være under transport til dit hotel, på hotellet (primært når du opholder dig i receptionen), på hotellets resturant, i butikker, på restauranter ude i byen, ved besøg ved seværdigheder osv.

 

Uanset restriktioner du møder, så tag det med et smil og med godt humør. Ingen gør det for at genere, og hvis alle er positive omkring det, kan det også gøre den fulde oplevelse meget bedre.

 

Så glæd dig over, at du endelig snart kan komme ud at rejse igen. Og tag så de nødvendige restriktioner med et smil. Det er trods alt bedre end at være spærret inde derhjemme.

Leave a Reply